Långspinning igen.

Igår var det dags för Amirs långspinning igen. Den här gången hade marknadsföringen på obskyra cykelforum och gubb-bloggar gjort susen. Ca 20 gubbar av olika längd och densitet hade släpat sig till Forma i snömodden. Bjorre hade lyckats få med sig xc-fenomenet Ville som självklart hade badshorts på sig. Till och med KBCKs egen surfinne hade hittat hit. Det tog inte lång tid innan Bjorre tog av sig tröjan och visade hud. Mycket uppskattat.

Passet var som vanligt jättejobbigt. De sista korta intervallerna tog verkligen det sista jag hade i benen. Efter passet åkte jag och Nypan upp till Vällingby. Jag skulle köpa en present till Viktor och Nypan skulle köpa nåt stärkande till sig själv. Jag fick tag på ett lasersvärd och Nypan fick snopet systembolagets dörr i ansiktet när de stängde för helgen. Sen åkte jag hem och löste av morsan som hade passat ungarna och började fixa med det som skulle fixas, typ middag, popcorn och film. Några timmar senare somnade jag tillsammans med ungarna i soffan.
Nästa helg är det dags för KBCKs första officiella brevet. Missa inte det!
2 kommentarer:

Nypan sa...

Det var nog rätt åt mig att det var stängt. Borde köpt ett lasersvärd till mig själv också.
Ser rean fram emot nästa pass, och nästnästa osv.

bo sa...

Bra pass. Själv tomkörd eftet 2.15. Det blev töst med vitvin och soffsömn efteråt...perfekt lördag!