80 dias kvar till Mallis!

Idag är det 80 dagar kvar till Mallorca 312. Det känns som att det var igår jag skrev det här inlägget om att det var 120 dagar kvar. Nu kanske ni undrar varför jag håller på och obsessar över den här Mallorca-resan. Men det är bara så enkelt att jag inte riktigt trivs när det är sånt här väder ute. Så när jag sitter på Moanarken på kvällarna så måste jag ha nåt att se fram emot. En resa eller ett lopp eller som nu, både och.

På bilden står vi på "kustvägen" på Mallis på väg mot Andratx. Den här vägen kommer vi dundra förbi på Mallorca 312. Fast då lär det inte finnas tid för fotografering. Härifrån är det ca 20 mil kvar. Fan vad läckert det ska bli.
 

Mallorca 2008

Jag har satt upp lite mål inför resan. Ett viktmål och ett wattmål. Nu får ni plocka fram anteckningsblocket igen. Vikten ska ligga på 62 kilo och jag ska kunna klämma 300 watt i 30 minuter. För att nå målen så är det egentligen bara att sluta äta och ta i lite mer på Moanern. Lätt som en plätt alltså.

Missa inte långspinningen på lördag. Ni som vill vara med mailar Amir:
amirnazari65@yahoo.com det kostar 100.- per pass.
Vi ses!
/J

4 kommentarer:

Bjorre sa...

Då är jag anmäld till spinning (tror jag)

Jocke sa...

Sjukt trevlig väg det där.

Ja hur svårt kan det vara att ta i mer och äta mindre :-)

Johan Mölleborn sa...

Härligt Bjorre!

Jocke, den är svårslagen. Kommer ihåg första gången vi körde där. Vi bara tjoade och skrek. Helt magiskt.

Tomas Åström sa...

10 veckor kvar tills jag och Jocke ska till samma vägar - längtar.

Att träna mer är lätt om man slipper sjukdomar och skador - vilket inte alltid är fallet.

Att äta mindre är alltid svårt.