Dags att köra igång då!

Tur att det bara är nyår en gång om året. Spenderades hela gårdagen i soffan. Helt färdig. Det sliter tydligen hårt på en randonnégubbe som mig att gå på fest. Det kan också vara så att jag har blivit överkänslig mot shots och bubbel. Får testa om ett år igen.

Idag var det i alla fall dags att ta tag i 2013. Firade med att ta cykeln till jobbet. Sen mailade jag Kalle Abrahamsson och anmälde mig till Linköpings 20-milare som går på lördag. Den får vara startskottet för ett strålande år. Jag har äntligen fått nån sorts gnista för träningen och cyklingen.
Nu kör vi!

5 kommentarer:

Nypan sa...

http://www.youtube.com/watch?v=DSX0ZKfD8gc

Johan Andersson sa...

Tråkigt bra år det här kommer bli!!!

Johan Mölleborn sa...

Bra låt där Nypan.

Johan, eller hur ba!

Katja sa...

Härligt grabben! Du ska se att det blir nåt utav dig med i slutändan! Gott nytt år! :D

Thomas sa...

20 mil nu, då hade jag också ledsnat på cykling !