Sista lunchTabatan?

Var nere på gymmet idag för att köra en härlig lunchTabata och kom på att det antagligen var den sista jag gjorde på det här gymmet. Vi flyttar kontoret på fredag och kommer få ett eget gym där men jag är lite osäker på om det blir några vettiga cyklar. Tänk om jag inte kan Tabatakränka mig på lunchen längre! Hemska tanke.

Dagens omgång gick riktigt bra. Jag hade bra tryck och driv hela vägen. Pulsen slutade på 97% av max. Det blir välförtjänt vila ikväll. Men inget vin, så kul ska vi inte ha.


3 kommentarer:

stefan carlsson sa...

vad annorlunda det kan vara. i falun är det tvärtom. på ett onsdags-os följer vin. som ett obligatorium. skilda världar./stef

Unknown sa...

Det stod i Metro idag att ni bortskämda stockholmare får tjyvträna på arbetstid! Fusk!

Johan Mölleborn sa...

Stef, så här i efterhand så skäms jag över det där med vinet. Kommer aldrig hända igen.

Hanna, självklart. ALLA i Stockholm tränar fritt hela dagarna. :D