Torkan..

Oj vad torrt det blev här då. Jag har varken haft tid eller lust att skriva nåt på bloggen den sista tiden. Först och främst för att jag inte har nåt vettigt att skriva om. Det här med barn, jobb och familj kan vara lite svårt att klämma in när man samtidigt ska vara storbloggare och hårdsatsande långcyklare. Eller var det tvärtom? Varje dag ser ut som dagen innan. Gå upp tidigt, jobba, hämta barn, laga mat, träna, sova. Det finns inte många minuter över till nåt annat. Trött av mörkret och kylan. Trött på mörkret och på kylan. 

Har inget vettigt långlopp på lut som får mig att styvna till heller. Visst, Mallorca 312 och Vättern ska ju bli kul men det är inte som att cykla dygnet runt tills man blir alldeles tossig. Stockholm-Göteborg kan jag inte köra för då är jag upptagen och London-Edinburgh-London fick jag inte köra. Med lite tur så kan jag köra Jotunheimen runt. Men det är verkligen inte säkert. Buhu stackars mig.. Så jävla tufft liv. Jöns. 7 kommentarer:

kålle sa...

Vänern runt då???

Hasse sa...

Fin bild. Talande på nåt sätt.

Anonym sa...

Vättern?

Nypan sa...

Råstasjön runt då? Det är ju ändå nära jobbet.

Johan Mölleborn sa...

Kålle, jag gifter mig samma helg som Vänern runt går. Så det blir nog rätt bra ändå. :D

Johan Mölleborn sa...

Kålle, jag gifter mig samma helg som Vänern runt går. Så det blir nog rätt bra ändå. :D

kålle sa...

Åhååå. Ja det var ju en/ett bättre utmaning/lopp. :-D