Tillbaks på internet igen.

Ni kan andas ut, jag lever. Träningen har rullat på bra men jag drabbades av skriv-afasi förra veckan så jag hade ingen möjlighet att skriva om det. Ikväll tränade jag bort skrivkramp en med Staffans härliga styrkepass. För att vara på den säkra sidan så avslutade jag med 20 minuter på 270 watt. Det verkar finnas nån sorts form som gömmer sig i kroppen ändå. Om ni vill testa Staffans styrkepass så har ni beskrivningen nedan. Mors!


5 kommentarer:

mattel sa...

hårt med en 20a efter det där passet.. tog du verkligen i ordentligt då? ;)

Hopyard sa...

alldeles för jobbigt, jag tvättar hellre kedjan korkar upp en Nils och sätter mig i bastun

Thomas sa...

Frågan är vad du ska med formen till den 22 januari ?

Anonym sa...

Kör du passet helt utan vila?

Johan Mölleborn sa...

Ha ha, nä. Jag vilar en minut mellan intervallerna och fem minuter mellan de två seten. Du får nog köra lite tyngre. 5,5 kp kanske blir bra.