Lördagscykling och funderingar.

Det blev en helspäckad dag igår. Några timmars cykling, födelsedagsfika hos brorsan i Bålsta och till sist middag hos kompisar på Ekerö. Men först cyklingen. Jag och Matte hade bestämt att vi skulle köra en sväng på lördagen. Vi körde svängen förbi Bålsta och tillbaks över motorvägen och I1. En bilist tyckte att det var väldigt svårt att svänga förbi oss på den öde vägen så han valde att tuta och prejas istället. Vi vinkade och gestikulerade glatt. Då blev han svinsur och stannade och skrek att det var olagligt att cykla två i bredd. Vi frågade honom om det var mer lagligt att prejas. Sen tipsade jag honom om att köpa en bil med större ratt om det var svårt att svänga förbi oss.

Det var tur att vi hade bestämt att vi skulle cykla annars hade jag nog legat kvar i sängen eller på soffan och antagligen i soptunnan till slut, styckad och paketerad i plastpåsar. Jag får de vibbarna ibland när jag är för dödstrött och slö hemma. En vacker dag kommer jag bara känna hur det svider till i bakhuvudet och sen  hittas jag på soptippen i små prydliga paket. Min värdelöshet upphör aldrig att förvåna enligt vissa.


4 kommentarer:

Nypan sa...

Det är ju alltid bra att man utvecklas, även om det är i konsten att vara värdelös.

mattel sa...

var det inte dagsljus när vi körde? jag har ett svagt minne av det iaf..

tack för rundan, skönt att komma ut som sagt! :)

Bjorre sa...

Jag städade istället, det var astrist!

Fikasvettot sa...

Låter som för mycket Dexter och ost innan läggdags om du har såna fantasier.