Torkan fick just sällskap.

Buhu. Jag gnällde ju över torkan i förra inlägget. Idag har den fått sällskap av en dödsförkylning. Det började med att jag var hemma med Lisa som är sjuk, hon kommer vara hemma hela veckan. Hon har fått förkylningskrupp så hon sover knappt på nätterna. Som om inte det räckte så bestämde sig hennes baciller för att anfölla mig också. De fick snabbt ett dödsgrepp kring min hals och försökte få mig på knä. Jag stretade emot så mycket jag kunde men till slut föll jag. Så nu går jag hemma med en sjuk dotter och en infekterad hals. Det är nästan så man längtar tillbaks till torkan. 85 dias kvar till Mallorca. Det tickar på. Kämpa Johan...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fasiken vad surt! Man borde slå in sig själv alt barnen i gladpack hela vintern! Är själv inne på andra veckan av dödshosta och snorighet

Katja sa...

Vältra dig i din egen sjukdom, var ordentligt sjuk och nerbäddad. Så går den över fortare :)

bo sa...

Vabruari snart...

Johan Mölleborn sa...

Ha ha vabruari. Verkligen.
Jag ska försöka dämpa förkylningen med öl ikväll. Återkommer med rapport.

Anonym sa...

Hade du uppdaterat länken till min blogg så hade du fått min sympati, men nu. Pha ni har ju bara två barn hur svart kan det vara?

Johan Mölleborn sa...

Sådär. Får jag sympati nu då? ;)

Anonym sa...

Bra, jag får ju min läsare härifrån så det är lite viktigt för mig.

Fan vad synd det är om dig. Själv svullnar ofta hela kroppen samtidigt som jag medicinerar belgisk öl. Men det känns bättre.