Inte riktigt som jag tänkt.

Min låne-Canyon levererades med 53/39 vevparti och jag vill ha compact för att spara mina svaga ben på Mille Miglia. Idag var jag tvungen att ha en cyklingsfri dag så då passade jag på att byta vevpartiet. Men det skulle ju självklart strula.

När jag hade monterat mitt gamla FSA K-Force och ställt in växlarna så gick det inte att skruva fast pedalen. Det var det klassiska FSA-felet där gänghylsan i vevarmen lossnar. Skönt att det lossnade nu så det inte hände nånstans i Italien. Som tur var så hade jag ett gammalt snikvevparti liggande. Det väger 300 gram mer än Det Dura Ace som sitter original. Får se om jag hinner hitta nåt nytt innan jag åker.

Nån som har ett lätt 50/34 med 170 mm vevarmar som ligger och skräpar?

/J

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Kan inte Canyon-Stefan fixa fram ett D-A 50/34 får du väl se till att Nypan köper ett till dig. Det är du värd. ;)

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Snikvevpartiet får sitta kvar. Det kändes helt ok.
/J

Unknown sa...

Jag tror kollegan har kvar sitt DA, kompakt med 170mm om du är sugen :)

/Magnus