Blandade bilder från Gotland.

Laddade upp veckans bilder och kände att jag var tvungen att dela med mig på bloggen. Gotland är verkligen strålande fint att cykla på. Om jag får tid ska jag försöka åka över och köra Gotland 360 i höst. Vart man än cyklar så hittar man alltid fina slingrande vägar. Det enda som saknas är ett ordentligt berg.Onödigt fint nere vid Hoburgen.Japp.Åh, nu känner jag mig som hemma.


34 grader och noll puls, jag är nog död.

Tysken njuter av utsikten i Visby.

På väg mot Ar.

På väg från Ar.


Slitet hus.Skäggig gubbe.Bästa recoveryn.Här har jag bott i 12 månader.Visby igen, och en sadel.Viktor tränar för nästa G7-möte.Look, a Canyon.
Tandkräm eller gel?
På väg nånstans.
/J

9 kommentarer:

Velonavia sa...

Härliga bilder! När gjorde du lumpen?

Johan Mölleborn sa...

-93 tror jag. Fick sköna flash backs när jag cyklade in på området.
/J

Velonavia sa...

OK, gjorde min tid där 87-88...

Tille sa...

Inte ens matchande flaskor...

Anonym sa...

En Conti flaska.
Har smiley skickat en muta till dig.

/Pilen

Johan Mölleborn sa...

He he, det stämmer bra Pilen. :)

Johan Mölleborn sa...

Mankan, Lv2 du också?

Velonavia sa...

Nä, A7!

Johan Mölleborn sa...

Aha, då bodde du på Graip då. :)
/J