Tidig visbysväng.


Vaknade pigg som en loppa idag och passade på att ta en sväng innan frukost. Jag tog småvägarna från Åminne mot Visby. Redan strax efter 07 var det 28 grader varmt. I Visby tog jag en sväng förbi Lv2 dag jag gjorde lumpen för 17 år sen, det var ombyggt till kontor nu. Sen följde jag 142:an mot Hemse. Svängde av mot Roma, genom Dalhem och tillbaka till Åminne. Efter 9 mil och 3 timmar satt frukosten som en smäck. Nu ska vi kolla på stengrejer sen blir det sillunch.

3 kommentarer:

Tille sa...

Nä, men det var skoj att jobba också...

Nypan sa...

Oj! Är det ringmuren du ställt tysken på?
( "Vill dju siujuuuga min miujuuuka *** pau ringmijuuuren" )

Magnus Olander sa...

Visst är det najs på Gotland. Fast jag hade bara 25-26 grader, men det räckte gott och väl.
Du lär få en "fin" cykelbränna iaf.