Fårösund innan frukost.


Igår var vi nere och kollade på hoburgsgubben. Jag fattade aldrig vilken av stenarna som var själva gubben, men det var väldigt vackert där nere. Får se om jag hinner hoja ner dit nån dag. Annars får jag ta det nåt annat år. Idag stack jag ut en sväng innan frukost. Tog några omvägar till fårösund. Därifrån styrde jag tysken mot Ar och sen lärbro. Efter 9 mil tog jag en Sponser-gel för att testa hur den kändes på tom mage. Den funkade fint. De sista 30 minuterna skojade jag till med 4 stycken 4-minuters intervallep. Nu ska vi äta lunch sen blir det bad resten av dan.

2 kommentarer:

Rikard sa...

Själv istter jag i tofta och ångar bort. Messa om du skall ut längs toftakusten nånda så kommer jag ut och cyklar ivägen för dig =)

Nypan sa...

Fårösund.
Mycket kan man säga om den lilla pärlan, inte minst att det var svintråkigt där på vintern under militärtjänstgöringen på dåvarande KA3.
Semester är annars rätt skönt.
/N