Vinchock knäckte svinis.

Har precis kommit in från en 3-timmars runda med grabbarna. Mattel, Vic, Nypan, Danne, brorsan och jag tog svängen runt Bålsta. Lagom tempo med spridda skyltspurtar. Danne fuskade med tubhjul och högprofil så hans skyltvinster räknades inte. Mattel tog priset för snyggaste ekipage. En billig Kona-hybrid som han fulfixat med bockstyre och hemgjorda stänkor. Som grädde på moset envisas han med att köra badbrallor över cykelbyxorna.


Igår botade jag mig själv med rödvin. En flaska Mediterra slank ner och jag kunde verkligen känna hur antioxidanterna gick bärsärk i kroppen på mig. Svininfluensan var som bortblåst idag. De sista bakterierna gick nog åt som energi eftersom jag bara drack vatten på rundan. I de sista backarna kändes benen skönt tomma. Nu är kroppen fylld med Accelerade recovery och tomatsoppa. Om en liten stund börjar dagens andra pass, då ska jag klippa ett par buskar och gräva en grav till Cayo.

Tack för en härlig förmiddag!
/Johan

8 kommentarer:

Nypan sa...

Tack själv.
Rätt skönt runda det där tycker jag. Nästa gång sträcker vi ut den och klipper skokloster också.
/N

Tille sa...

Jag ska kanske testa ditt botemedel. Min fjollvariant verkar i alla fall inte funka. Äh, det är lika bra att jag går och köper en falukorv nu.

mattel sa...

haha.. ja, badbrallorna sitter på. just nu är det dessutom skönt att vara lite varm om ljumskar och pille.

tack för skön runda!

Anonym sa...

Jag vill påpeka att jag inte deltog i skyltspurterna av respekt för er med crossar. Det gick lite lättare med tubisar;-) Tack för en härlig runda men jag saknade fikat...

Anonym sa...

Låter trevligt! Finns rödvin i vaccinet?
/Toni

Tobbe Arnesson sa...

Go mattel, go mattel, go mattel!

Ovanstående är skrivet på utrikiska, fast än är rätt go också!

Katarina M-I sa...

Alltså, det är svinrätt med brallor över tightsen. Men det ska vara tejpade sömmar, ställer mig lite tveksam till funktionaliteten i badbrallor.

Fast principen är helt rätt.

Hellre frisk, ful och torr i gumpen,
än sjuk och klen i snygga ben...

Vintercykling är ingen modevisning, det är överlevnad.

mattel sa...

lyssna nu på katarina, hon har förstått det här. :)

det är dessutom inte ett par badbrallor utan ett par sugoi cykelshorts så sömmar är inget issue. 'badbrallan' har nog kommit från avundsjukan från de andra.. hehe..