Nypremiär och nåt att reflektera över.

Körde det första passet i nya stormrummet igår. Förutom att benen var stumma sen de sista dagarnas intervaller och pendling så kändes det riktigt bra. Jag flåsade mig igenom ett 4x4 pass med hög och härlig puls. Det var ju inte enklare än tidigare men skillnaden nu var att jag inte svettades bort. Idag tog jag bilen till jobbet så kvällspasset ska förhoppningsvis kännas lite bättre.

Jag har inte bara fixat med fläktar. I söndags tejpade jag upp pendlarcrossen med reflexer. Köpte några ark reflexer från en kajakfirma. När jag får tid ska jag tejpa upp räsern också. Men där får jag nog lägga lite energi på designen.


Erkänn att det blev jävligt snyggt. Målet är att jag ska synas från månen.

/Johan

6 kommentarer:

mattel sa...

bra tryck i den där tejpen.

synas från månen är väl inget problem med dina night tights? :D

kajaksidan sa du..

Dag sa...

kanske skedde inköpen här: http://www.kajaksaker.se/?artnr=990630

Johan Mölleborn sa...

Det stämmer Dag. Jag köpte ett rött ark och en vit tejp. Arket är lätt att skära till så det blir snyggt på hojen. På pendlaren har jag inte försökt göra det snyggt.
/J

MangeJL sa...

Vi kan försöka komma i kontakt med dom på ISS någon kväll framöver, när dom kommer upp över horisonten. Det är förvisso långt från månen, knappt ens rymden, men det kan väl vara en bra början.

Tille sa...

Det vore toppen om man kunde köpa reflexerna på sprayburk och sedan spraya allt.

MangeJL sa...

Ungefär som vägmarkeringarna?