Cykelrummet börjar arta sig + lite naket.

Äntligen har jag piggnat till efter förra veckan. Jag har varit helt slaktfärdig sen Belgienresan. Jag blev inte piggare av en tvådagars konferens i slutet av veckan heller. Var nere med jobbet på ett ställe utanför Göteborg som heter Uddenpool. Ett riktigt mulligt ställe med bra mat, kall öl och varm bubbelpool.

I söndags röjde jag lite i cykelrummet och skruvade upp en ny hylla för skärmen. Det blev riktigt bra. Jag har inte fått upp den där fototapeten jag skrev om tidigare. Det börjar nästan kännas som att jag får bjuda på de där ölen trots att tapeten inte är klar.


Efter jag fixat hyllan så körde jag ett härligt 4x4 pass. Det gick så bra så jag avslutade det hela med en extra intervall på 7 minuter över tröskelpuls. Efter det såg jag några avsnitt av Dexter och gick och la mig, för sent igen. Som en extra bonus bjuder jag på lite bar överkropp. Vassego.


/Johan

12 kommentarer:

Öijer sa...

Här jagas det trafik till bloggen ser jag. :)

Öijer sa...

Här jagas det trafik till bloggen ser jag. :)

Johan Mölleborn sa...

När man inte har nåt vettigt att skriva om får man ta till såna knep. Du nappade snabbt. :)
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Tapeten ligger på mitt skrivbord. Tag men ett USB-minne så löser det sig. Eller skall jag maila den ? :)

Du ser svettigu ut på bilden. Hur gör du?

-Skogling

Tobbe Arnesson sa...

*grrr*

Markus Lindholm sa...

Trainer borde faktiskt förbjudas

mattel sa...

allvar? svettdroppe?

du har inte fläktar så det räcker! :)

skönt att komma igång med träningen igen. jag ser fram emot onsdag.. mm..

Johan Mölleborn sa...

Jag har beställt 2 stora fläktar. Så det kommer bli 2 stora framifrån och en lite mindre bakifrån. Det räcker tydligen inte med en fläkt och öppet fönster.
Så nu blir det världens storm i cykelrummet. Får spika fast datorn så den inte blåser bort.
/J

Bjorre sa...

Carola kommer inga dig ang. inspelning av sin nya Video...

Markus Lindholm sa...

Jo just det, du vet väll att träningen är värdelös om man svettas? Det ger ingenting. Allt enligt en självutnämnd expert på ett internetforum :)

Johan Mölleborn sa...

Det där är inte svett. Jag kom direkt från duschen.

Anonym sa...

Uddenpool! Det är ju hemma hos mig. Inte undra på att det verkade som att det var undertryck i BiB:en.