Har jag fått svinis eller är jag slut som speleman?

Har känt mig krokig hela veckan. Inte direkt sjuk, men krokig. Det kom i söndags kväll och blev bara värre och värre under veckan. Intervallpassen var lite sega, med de gick ändå. Kroppen gnällde mer än vanligt.

Förutom tröttheten och svininfluensan är allt prima. Eller nja, det varslas folk på jobbet också. 70 pers ska skalas bort. Får se när de kommer med slaktmasken till mig. Inte nog med att man har fått en dödlig sjukdom, nu ska man hotas med sparken också. Nån borde göra nåt.

Med lite tur kan jag skrämma bort bacillerna med ett härligt distanspass imorgon. Det blir 3 timmar cykling innan frukost. Om det inte blir bättre så får jag lägga en falukorv på magen så latmasken kryper ut. Jag har liksom inte tid att vara sjuk. Jag ska ju bli bäst i världen.

/Johan

9 kommentarer:

Velonavia sa...

It takes more to keep a good man down...

Patrik Skolling Möller sa...

Bara 3 h före frukost ? :)

Trist med jobbet...

Tobbe Arnesson sa...

Det slår ut de svaga först...

Unknown sa...

Du får krya på dig du också!

Markus Lindholm sa...

Kör med lite rött, mycke järn, antioxidanter och annat trevligt i en sånn pava, så är du snart kry igen.

Anonym sa...

Frågan hur smart det är för kroppen att fortsätta träningen när du känner dig så pass sliten, ska du tävla i december eller ? T

vito sa...

Låt det bryta ut..cykla hårt imon,frys hela passet och helst minst 1 tim efteråt.Ät inget utan drick alkohol direkt efter avslutat pass.

Postkoncernen är fin, undrar hur många ggr dom sparkat för att direkt återanställa igenom åren.

Anonym sa...

Jag har känt likadant sedan förra veckan. Inte sjuk men definitivt inte helt kry.

Tränar dock inte lika mycket som Du . Jag är ju ett fetto som cyklar till jobbet ett par dagar i veckan.

Nä nu kryar vi på oss. Antioxidanter lät bra tycker jag.

Anonym sa...

Är man lite seg efter flera dagars träning så skulle jag rekommendera lite vila med rödvin. /Ari