Äntligen proffs!

Hastigt och lustigt blev jag uppsagd från jobbet igår. Min arbetsgivare skulle kapa kostnader, och som alla vet så sparar man mest pengar genom att sparka på personalen. Nu hade jag sån tur att min arbetsgivare gav mig ett bra avtal så jag slipper sälja kroppsdelar och ligga med gubbar för att få det att gå runt. Det plus att jag är en hyffsat trevlig kille med en massa kompetens och kvalitéer så kommer det här lösa sig bra.

Nu har jag en månad kvar på jobbet. På den tiden ska jag hinna lämna över mina projekt och avveckla mig själv. Sen ska jag klura på vad jag vill göra när jag blir stor. Ska nog tweeka till träningen också. Kanske två pass om dan, ett intervall och ett distans? En intervall och en sväng på gymet? Två intervallpass och ett distanspass? Tre intervallpass, ett distanspass och en sväng på gymet?

När man tänker efter så är jag faktiskt proffs från årsskiftet. Smaka på den. Proffsmotionären Mölleborn. Nä nu ska jag jobba vidare. Vad var det nu jag höll på med?


Förresten så skrev jag det här inlägget på arbetstid... ;)

/Johan

21 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Ha ha ! Det kommer ordna upp sig med jobb så du inte blir över- tränad. ;)

Traveller sa...

Oj då. Det kommer säkert att ordna sig, du får bara inte glömma att kolla efter nya jobb mellan alla träningspass :-)

Linda sa...

Ja, det här var nog det bästa som hänt dig (oss) på länge! En kick i baken liksom. Men du, cykelproffs får du gärna bli, men bara om det drar in stålars... Annars får du allt ta och lägga om schemat till: söka jobb, söka jobb, söka jobb och sen ja, såklart träning också, när du får tid över ;) !

Jonas sa...

Med den grymma inställningen kommer du inte hinna vara proffs särskilt länge! /j

Isabel sa...

*ASG* fan vad sjuk du är... Grattis säger jag bara, grattis för att du slipper sitta och jobba häcken av dig.

Tille sa...

Du har alltid varit ett proffs! Fast inte på just träning då förståss!

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

@ Linda: Man surfa på Monster samtidigt som man kör trainer. :)

Mickegillarcyklar sa...

Det är nog bäst du skaffar nytt kneg asap för att undvika akut överträning :-)

Velonavia sa...

Grattis!

Anonym sa...

Varför tror arbetsgivaren att du frivilligt tänker lämna över/slutföra sina arbetsuppgifter när du just blivit sparkad ? Jobb får du, till dess bygger du upp en hygglig grundform under vintern :-) Thomas (Little Stereo)

vito sa...

Ha ha..du är kung ! :)
Lycka till med det framtida jobbet som jag tror du hittar väldigt fort.
Cykla och vina varje dag som proffs :)

Anonym sa...

Välkommen till Proffslivet... /Ari

Niklas Källström sa...

Det där var ingen roligt läsning Johan, ett nytt jobb snabbt är nog bra eller bäst.

Fan nu kommer du hänga av mig uppför Dalkarlsbacken i vår med ena foten i flaskstället ;)


//Niklas

Dag sa...

Ha nu får du tid över till att träna på riktigt, du kommer bli livsfarlig.

Det verkar vara en vanlig tidpunkt man säger upp folk nu vid jul, hände mig förra året, och se hur det gick....

Anonym sa...

Lämna över? Skit i det. Dom fixar de ändå!

Behöver de hjälp så köper de tillbaka dig på timme för att fixa det som kvarstår. Så gjorde jag med min företrädare....

Johan Mölleborn sa...

Tack för alla bra tips och uppmuntringar. :)
/J

Peter T sa...

Johan, dags för nya tag med jobb och hårdare tag på cykeln. Rätt hanterat och med en gnutta tur kanske blir du en killer hela dan.

Jörgen sa...

oj då, det var inre så roligt. Men jag hoppas du hittar ett nytt jobb snart. cykla hinner man ju med ändå. :)
/J

Tobbe Arnesson sa...

Aj fan, anade det på senare blogginlägg. Fast du lät ju rätt munter i lördags i varje fall.

Från 1:a mars kan du få jobb på mina ägor. ;)

Johan Mölleborn sa...

Jag kan jobba som fornminne hos dig Tobbe. :)