Sol, rosé och några KOM.

Grattis Sverige! Idag firar vi Sveriges födelsedag och hon bjuder tillbaks med strålande väder. Idag blev det bara en kort runda för att mildra ångesten. Jag vet inte vad som har hänt med mitt cykelfokus, det är som bortblåst. Jag vill hellre vara med familjen än att nöta asfalt själv eller stirra in i en gubbröv. Märkligt. Försöker ändå hålla 10 timmar träning i veckan men det är på håret att det går. Idag skulle jag egentligen kört en långrunda men ett planeringsmöte med KBCK urartade till en grillfest hos mig så jag tog sovmorgon och körde en kort och ryckig runda istället. Lyckades bli kingarnas kingking i några backar men annars inte mycket att skriva om, vilket jag just gjorde. Nu har jag satt på forta hjulen på cykeln och klippt ett glas rosé. Livet är rätt bra ändå. 

Sverigelinnet rockar på altanen.

3 kommentarer:

Öijer sa...

Dödsläcker!

Hopyard sa...

men då har du glömt att du ska snitta 43km i timmen om en vecka. Livet är bra jävla surt ändå;)))

Trevlig helg.

Patrik Skolling Möller sa...

Har du lånat Hoa Hoa's linne dagen till ära?

http://hemmetsveckotidning.se/files/2012/11/Hoa-Hoa-baby.jpg