Bålsta med Hässelbys näst snabbaste.

Så, midsommarhelgen är över och demonerna ska drivas ur kroppen. Amir och Erik skulle cykla en sväng runt Bålsta så jag hängde med. Vi fräste runt och trivdes i medvinden som halvvägs skiftade till motvind. Vår lilla trio höll bra fart hela rundan och min kropp kändes inte alls så rutten som jag trodde den skulle göra. Fast något sargad var den ändå. Midsommarfirandet slutade med nån sort strongman-stocklyftartävling på Ekerö. Jag är ju svag som en sticka i armarna så jag gick sönder helt. Men det gick bra att cykla ändå. Stock och cykling hör nu ihop. Hemma fanns det spagetti och köttbullar klart så det var bara att sätta sig som värsta proffset och lassa pasta. När Lisa sov middag så tänkte jag blogga lite men det slutade med att jag somnade i en solstol på altanen. nu är det IKEA och Mio som gäller. Mors!

Amir jagar. 

Erik i utbrytning.

1 kommentar: