Skokloster med Skogling.

Lördag, strålande sol och några timmars cykling. Det blir knappast bättre än så. Jag och Patrik bestämde i veckan att vi skulle köra årets första runda ihop. Som vanligt hade jag inte tid för nåt längre utan 12 mil fick räcka. Vi fräste iväg mot Bålsta och ut på Skokloster. Tempot var härligt ryckigt och varje backe blev en skön attack. Ute på Skokloster lyxade vi till med en fika innan vi vände hem igen. Efter 4,5 timmar i gassande sol och riktigt skön cykling var vi hemma igen. Om jag inte har benen för Vättern nästa helg så kommer jag i alla fall ha solbrännan, och det är ju det som räknas. Tack för idag Patrik!

Tummen upp, klart pr0.

Grattis Bålsta!

Det blev ingen KOM här.

Gubbe, dammsugare och en kaffe.

TRÅKIGT väder!

1 kommentar:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag väntade på att ett slukhål skulle ta vita pricken idag. ;)

Tack för en toppenrunda!