Fritt fall.

Varning för gnäll.
Fan vilken rutten cykelvår det här har varit! Visst, jag har gift mig och gjort en massa annat skoj. MEN ÄNDÅ!
Planen var ju att köra stenhårt på Monarken under vintern, det gick bra. Sen skulle jag toppa upp med en vecka på Mallis och det där Mallorca 312, det gick ju inte lika bra. Sen skulle jag hänga med på Contis snabbrundor och bli riktigta jävla hård och snabb, det gick åt helvete.

Nu är det ungefär en vecka kvar till Vättern. Distansen är inget jag tänker på men vi ska hålla 43 km/h i snitt, det är däremot nåt jag tänker på. Hur i HEL**TE ska jag klara det?

Med lite tur hinner jag köra en ordentlig runda imorgon och förhoppningsvis på lördag eller söndag också. Ikväll har jag tänkt att sitta på LB och gnälla och göra mig om möjligt lite fetare och långsammare med pommes och belgisk öl. Det är ju ändå onsdag.


7 kommentarer:

kitzblitz sa...

Ikväll på LB kommer göra susen :-)

kitzblitz sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Janne sa...

Häng med på en cykeltur från Täby på lördag vetja!

Magnus A sa...

Du får cykla med oss missfoster på söder vilken dag som helst. Jag lovar att det inte kommer att gå i 43...

Hopyard sa...

du har väl ett pannben??

HTFU

Katja sa...

Skitcykling på dig! :D

Johan Mölleborn sa...

Nu är det för sent för att gnälla. Nu får jag bita i det sura äpplet och köra tills jag kroknar.