Nya mål.

Det här året blir nån sorts mellanår på cykelfronten. De enda vettiga cyklingarna blir Vättern och Örebros 100-milare och Mallorca i våras förstås.. Nåt annat fick jag inte köra. Ja, det är JÄTTESYND om mig. Nu är i alla fall Vättern klar och jag kan sluta att ha ångest för att jag är för klen och tränar för dåligt. Nu är det nästa mål som gäller. Helgen efter midsommar åker jag med grabbgänget till Nikkaloukta för att gå upp för Kebnekaise. Så tills dess finns risken att det kan dyka upp fler inlägg som inte har ett dugg med cykel att göra här. Jag har ingen aning om vad Kebnekaise innebär men jag är riktigt laddad. Jag kommer garanterat få gå och garva mycket.

Bilden snodd från internet.

5 kommentarer:

Hopyard sa...

det kommer nu att skrivas om gröna byxor och flanellskjortor med rävar på. Ja man tål väl det mesta??

Unknown sa...

Brokeback mountain all over again.....

bo sa...

Har någon cyklat upp på Keb med mountainbike? Det det borde fungera om man cyklar långa leden och har rätt utväxling. Den leden promenerade jag upp med min då 7 åring för ett antal år sedan.

Vito sa...

Kebb är en cakewalk för dig : ).. Lite avis blir man, det är nåt mäktigt med hela det området. Njut.

Nypan sa...

Det där blir nog fint för dig, med gosskören i släptåg.
Det blir ju lättare nerför sen när ni inte behöver släpa på allt vin som ni ska dricka upp när ni når toppen.