Keb-träning.

Vi ska gå upp för Kebnekaise helgen efter midsommar så i fredags åkte jag till XXL för att kolla på kängor. Där jobbade en bra säljare så jag jag gick därifrån två tusen kronor fattigare och ett par Meindl rikare. Igår fick jag i alla fall för mig att gå in dem. Vi skulle ändå ära lunch hos Lindas föräldrar så jag kom på att jag kunde gå dit. Danne nappade på idén och gjorde mig sällskap. Den första timmen var det magiskt fint väder. Bakom oss, från Hässlbyhållet, kom det svarta moln som mullrade oroväckande. Vi gick genom Grimataskogen ner till Caananbadet och vidare genom Judarskogen. Där kom molnen ifatt oss och det började droppa lite lätt. I Abrahamsberg gick Danne hem till sig, då öppnade sig himlen och regnet öste ner. Det åskade och blixtrade som in i helvete och jag bara väntade på att få en blixt i pallet. Då hade jag fem kilometer kvar så det var bara att pinna på. Efter 18 kilometer och 3 timmar var jag framme hos Lindas föräldrar där det bjöds på mat och vin. Kängorna funkade perfekt. Keb blir en promenad i parken. 

Det är SÅ kul i skogen!

Mot Ängby.

Härlig höstpromenad.

6 kommentarer:

Hopyard sa...

friluftskillen nummer ett.

Patrik Skolling Möller sa...

GORE-TEX® i skorna va ?

Johan Mölleborn sa...

Goretex och memoryfoam!!!

Värsta mullekillen.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Memoryfoam? Det kan du behöva. Ha ha !!

Jag har haft mina Meindl i 9 år. Bra skit.

Unknown sa...

Har också ett par Meindl, köpta på xxl i Oslo för fem år sedan. Oklart hur man ska slita ut dom, ser oanvända ut fast dom inte är det....

Du vet att du kan/ska köpa nått fett till dom och smörja in, när dom är nya.....(eller blev jag lurad av min säljare?)

//A

Nypan sa...

Det enda som fattades var väl att Danne hade arrangerat så att det hade smugit upp en sån där mäktig katt i Judarnskogen. Det hade slagit både memory-tex och gore-foam!