Kingarnas king i Dalkarlsbacken.

Lyckades få loss lite tid på kvällen efter att ha stått en hel dag på loppmarknad. Det var strålande väder så det hade varit att begå sharam att inte cykla. Det var också perfekt väder för att inviga mina nya glasögon som jag köpte på Alviks Cykel i fredags. Tog den vanliga rundan förbi Bålsta och lyckades återta min Strava-KOM i Dalkarlsbacke. Men det kom inte helt gratis. Lungorna höll på att lossna och efteråt ville jag helst slänga mig på marken som en skidåkare. När jag stod och kollade tiden och försökte hitta benen igen så kom Jens rullande. Han hade just kört runt Mälaren och var på väg hem. Efter lite surr så hojade vi åt varsitt håll. Resten av min runda är inte mycket att skriva om förutom att såna här varma sommarkvällar är bland det bästa som finns. När jag kom hem så frågade grannarna om vi ville förlänga helgen lite med jordgubbsbubbel. "Har grodor vattentätt arsle" svarade jag och traskade över utan att byta om. 

KOMsi KOMsi...

Crispa glajjer!

Vad?

Plopp!

1 kommentar:

Unknown sa...

Det där är snabbt! Ser på Strava att Markus har kört med effektmätare och att det inte är några låga Watt som man ska hålla i >1:20 för att bli kingarnas king i Västerort.

Man kanske skulle skapa ett Strava-segment runt Mälaren... :-)