Varm snackrunda med Calle.

Det var redan 20 grader varmt vid åtta-tiden när jag stack ut. Luften var varm och klibbig och jag var stekhet som vanligt. Jag cyklade mot Bålsta och mötte brorsan precis efter Kungsängen. Vi konstaterade båda två att luften tillsammans med våra tunga ben från förra helgens runda inte lockade till nån snabbcykling. Istället tog vi svängen förbi Bålsta och Skokloster och tillbaka via I1 och vidare till OK i Kungsängen där vi tog ett Cola-stopp. Det var tryckande varmt och huvudvärken kom smygande på hemvägen.

När jag kom hem så drack jag en resorb sen somnade jag ganska snabbt på soffan. Om en vecka är det dags att köra Vättern med Contigänget. Måltiden är tydligen reviderad till 7:15, det blir till att hålla ett snitt på 42 km/h. Huga. Jag har tänkt köra ett lugnt pass imorgon på några timmar och sen damma ur benen på Monarken fram till Torsdag. Sen får vi se hur det går. Jag kommer garanterat bli trött i alla fall. Nu håller jag på och samlar ihop familjen och förbereder för att åka till Johan A´s 40-årsfest. Måste bara dra igång espressobryggaren så jag piggnar till. Känner mig som en ångkokt räv just nu.

/J

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Härligt.

Vilket partajväder. Ses snart !

-Skogling

Anonym sa...

Tack för idag.
Skön men varm runda
Calle

Pilen sa...

"Tack för idag.
Skön men varm runda"
Det var väl allt Calle sa på denna snackrunda. Sedan stod väl du för resten.

På Roslagsrundan i dag snackades det inte heller så mycket.
Det var tufft i värmen.

Niklas Källström sa...

Pilen sammanfattade vår dag riktigt bra tycker jag med orden... "det var tufft i värmen" :)

//Niklas

Johan Mölleborn sa...

Vi körde bara 11 mil i 30+ tempo och jag fick världens pannknack av värmen. Kan tänka mig att ni fick det skapligt hett med 14 mil och 40+.


Pilen, brorsan snackar minst lika mycket som jag. Snacka om snackrunda. :)
/J