Livet fortsätter efter Vättern.

Nu när årets andra mål är klart så är det bara att fortsätta och sikta mot nästa. Det första målet var att kvalificera mig för PBP. Igår kittade jag cykeln för Alpcykling med compact-vevparti och 11-28-kassett. Under tiden jag ställde in framväxeln snackade jag planer för 2012 med Natasja. Trots hennes ivriga entusiasm och storslagna planer så lyckades jag få växlarna att lira. Bytte sen snabbhjulen mot långcyklarhjulen och ringde gubben Anders för lite kvällsmys.

Vi fräste ut till Upplands Väsby och sen tillbaka via Rotebro och full fart förbi mamma-Bjorres trakter. Vevpartiet kändes bra och hjulen rullade hela vägen. Nu är det en vecka kvar tills jag åker till Italien. Tills dess ska jag gå ner ett kilo till och odla fram några extra ådror på vaderna. Ska nog köpa ett par salta solglasögon till det också.Glad midsommar på er!!

/J

4 kommentarer:

Nypan sa...

Glad midsommar själv och det var en fin kort runda igår.
/N

Carl sa...

Ska bli spännande att följa nästa äventyr. Alltid inspirerande läsning!

Hur packar du med hojen när du sticker utomlands? Hård/mjuk väska, kartong eller nått annat knep? Är nyfiken att höra.
Kanske kan bli ett blogginlägg+foto rentav? Tror det är många med mig som känner sig lite halv nervösa hur man ska packa ner kolfibret.

Tack igen.
Carl

Niklas Instedt sa...

Inspirerande inlägg om Vättern. Kul! Får nog anmäla mig till näst års körning. Lycka till i cykelland!
/Niklas

Anonym sa...

Ska gärna se ett inlägg med utrustningslista à la Eric Nohlin (kadens.se)