Eftermiddagsblås med Skoglingen.

Jag och Patrik bestämde oss för att köra en lugn tvåtimmarsrunda. Lite snack, lite mysigt så där. Det gick ganska bra till strax efter Kungsängen då han började rycka och ha sig. Jag kunde ju inte vara sämre så jag ryckte tillbaks. Sen var det kört. Ryck och sprätt, hit och dit. I motvind och i medvind. Riktigt kul. Vi testade att svänga vänster i den nya rondellen efter Bro så vi kom in på Ådö-vägen. Där körde vi tillbaka via den gamla vägen förbi kyrkan. Här hade vi härligt medvind. Det kan bli en prima kvällsrunda. Patrik körde tyvärr in en vägg i Dalkarlsbacken. Sen var det färdigryckt för hans del.


Tack för en strålande eftermiddag Patrik. Just nu kämpar jag med rosévinet som du tackade nej till.

/J

1 kommentar:

Patrik Skolling Möller sa...

Vem fan hade byggt en vägg mitt i en backe ?

Tack själv. Jag har märkt att att vila sig i form med godis, öl och vin faktiskt inte funkar. Högst vetenskapligt alltså. :)

Jag cyklar gärna lite långsammare men längre nästa gång.

-Skogling