Lite smått och gott.

Nu har jag precis preppat hojen inför helgens 60-milare. Vädret ser ut att bli prima så det kan bli en riktig finrunda. Det verkar också bli ett gäng forta gubbar så det är upplagt för både finrunda och snabbrunda. Efter den rundan är jag klar med kvalen för PBP. Jag har kännt mig lite slak i kroppen sen förra veckan så jag vilar mig i form till på lördag.

En annan riktigt mullig grej är att planerna för semestern börjar bli klara. Det blir Italien igen. Jag bilar och Linda flyger med ungarna. På nervägen tänkte jag stanna ett dygn i Bormio och tar en sväng på Stelvio och Gavia. Sen fräser jag ner till Milano och hämtar familjen, som flyger dit, och åker vidare till Toscana och stannar där i 2 veckor.

På hemvägen åker jag förbi Briancon i alperna och möter upp KBCKs bergstrupp som ska köra Tour de Mont Blanc några dagar innan. När jag kommer så kör vi La Marmotte-banan och dan efter passar vi på att kolla på den 17:e etappen på Tour de France innan vi åker hem. Räkna med irreterande bilder här på bloggen i sommar alltså.


Nu ska jag fortsätta kämpa med rosé-biben.
/J

6 kommentarer:

Öijer sa...

Låter tufft det där, kämpa!

Nypan sa...

Kämpa!
Det låter som en spännande resa ner och hem med två bra veckor i italien. Fyll bilen med vin ( åt mig )

Johan Mölleborn sa...

Jag ska verkligen kämpa. En månad kvar att kämpa.

bo sa...

Tour de Mont Blanc låter spännande. Vilken utväxling på cykeln har du för att at dig över St Bernhardspasset?

Johan Mölleborn sa...

Jag har inte kört loppet själv. Men Tille körde det förra året. Har för mig att han körde compact och 25 eller 27 bak.
http://ctillmann.blogspot.com/2010/07/it-was-worst-of-times-it-was-best-of.html

JT sa...

Ta Mortirolo när du är i Bormio oxå. Den är hur kul som helst.