Anmäld och betald till PBP!

Igår fixade jag det sista med anmälan till Paris-Brest-Paris. Fransmännen har äntligen släppt in 2000-talet så man kan anmäla sig och betala på nätet. Enkelt och smidigt. Hoppas de har gjort nåt åt vädret också. Jag slipper gärna regn och blåst som vi hade sist. Nu ska jag bara stöka av det där kortloppet runt sjön, sen kan jag koncentrera mig på riktig cykling. Sån cykling som man får hår på bröstet av.67 dagar kvar nu och jag längtar som en galning. Vi ses i Paris!
/J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad roligt vi kommer ha! Jag längtar också.

/Toni

Nypan sa...

Galet och omöjligt.
Jag gjorde min slutanmälan idag och pröjsade samtidigt.

Anonym sa...

Tycker PBP känns som långloppens Vätternrunda. Hysteriskt med cyklister som vinglar omkring som fulla finnar på en Finlandsbåt.

Nä, jag längtar till LEL

/Ari

Johan Mölleborn sa...

Det kommer vara hysteriskt mycket folk i år. På LEL var det väl 600 pers. På PBP kommer det vara 7000!
Jag längtar redan till vita bönorna på LEL.

Anonym sa...

Lycka till Johan!

Cykling som ger hår på bröstet? Jag trodde cyklingen gav bula i brallan!

Nypan sa...

Grattis till prestationen! Grymt Johan, grymt!