Tisdagsträning med Bålsta CK.

Idag fräste jag ut till Bålsta för att vara med på deras tisdagsträning. På vägen åkte jag förbi Natasja och hämtade en säck hjälmar och lite däck till de bålstakillarna som ska med i Conti-gänget. Jag tänkte först åka förbi Canyons showroom innan starten men trafiken var lite för seg så jag åkte direkt till samhallsparkeringen där samlingen var. Det var ett ganska stort gäng som delades in i olika grupper. Jag ville ha stryk så jag hängde med tävlingsgruppen.

Vi körde lagtempo ut till Enköping, där vi vände och körde nåt liknande tillbaka. Jag tror min lungor ligger kvar i diket nånstan. Det gick undan idag. Jag fick ta ett ordentligt kliv utanför bekvämlighetszonen för att hänga med första sträckan. Men Alexander och Stefan la in en växel till och hängde av mig ändå. På hemvägen kändes det lite lugnare, men bara lite. Riktigt härlig körning med ett riktigt härligt gäng. Tror jag hänger med nästa tisdag också. Jag behöver sånt här.


Tack för en härlig kväll.
/J

5 kommentarer:

N sa...

Borttappade lungor utmed Enköpingsvägen efterlyses!!!
Signalement: Stora som vintunnnor.

Anonym sa...

E nu anmäld till fredagens 40-milatur, vi ses!

Hoppas på lite jämnare och lugnare tempo än sist.


Hoven

Johan Mölleborn sa...

Härligt Hoven! Vädret ser ut att bli rätt bra också.
/J

Anonym sa...

Den yttersta sanningen

riskgrupp

när lammen tystnar

i repris

Anonym sa...

????????????????

Hoven