Jag har sålt min bästa vän.

Nu är min gamla kompis såld. Min Specialized Tarmac comp aka Tarmen. Jag köpte Tarmen på Alviks Cykel 3 dar innan vi åkte till Mallorca 2008. Byggde den från grunden med de bästa grejerna. Sen dess var vi bästa vänner. Vi skrattade ihop, grät tillsammans och låg med varandra när andan föll på. Nu har Tarmen hittat ett nytt hem hos Tommy. Jag hoppas de kommer trivas ihop och att de gör varandra lyckliga. När vi skiljdes kom jag att tänka på en dikt jag snappade upp nånstans.

"Älska varandra.
Men gör inte kärleken till en boja
Låt den hellre vara likt ett strömmande hav mellan era själars stränder
Fyll varandras bägare, men drick inte ur samma bägare
Ge era hjärtan, men inte i varandras förvar,
ty endast Livets hand förmår rymma era hjärtan"
Miss you allways.
/BM

6 kommentarer:

Anonym sa...

Testosteronnivåerna är låga igen märker jag!

Johan Mölleborn sa...

Jag försöker lösa det med vin. Får se imorgon hur det gick.

Nypan sa...

Den var fin och kommer nog skänka mycket glädje åt Tommy.

mattel sa...

vackert. det är svårt att skiljas från vissa cyklar..

Tille sa...

Konstigt. Specialized är ju KBCK:s officiella klubbcykel. Men minst en Venge har ju anlänt till Sverige...

Anonym sa...

Premiärturen avklarad, en niomilare med Hofvet. Hoppas att uthålligheten hänger med cykeln. :-)