20 snabba mil i Södertörn.

I lördags körde vi Tumbas härliga 20-milare. SMHI lovade sol och +14 grader så det luktade vårcykling minsann. Det sattes nytt deltagarrekord med 59 startande. Helt otroligt. Randonné är det nya svarta. Jag kom lite sent så jag hade brådis och fick stresshälsa på de som jag hälsade på. Sen gick starten. Matte tog första förningen och drog upp ett bra tempo. Tempot höll i sig och vi körde rätt hårt i backarna innan första kontrollen.


Det dröjde inte länge innan klungan delades upp och vi var en grupp på ca 15 som höll ihop. Det var jag, Matte och Toni från KBCK i den här klungan. Vi kollade på varann och gav menande blickar, "fuck me sideways". Men kör man för KBCK så ger man inte upp i första taget. Jag hängde på snöret mesta delen av rundan.

Jösses vad det kördes idag. Det var bara starkingar i gruppen så det var fullt ställ fran start till mål. Jag floppade och tog min pendlarhoj med långa skärmar och kompislappar. Det kändes faktiskt lite väl randonnéemässigt i det här sällskapet. Färjan i Mörkö missade vi tyvärr så där blev vi stående i 20 minuter. Jag passade på att ladda benen med en skink och ost-macka som jag hade i ryggfickan. Sen var det fullt spett igen.


Efter 21 mil sladdade vi in på Statoil i Tumba för sista stämpeln. Tiden stannade på 6:59. Hyffsat kört i det här vädret och missen med färjan. Jag var helt vimmelkantig och sönderkörd, men riktigt nöjd. Vinterns monarkande har nog lärt kroppen att det oftast finns lite extra pulver i benen när man tror att det är slut


På väg mot Rosenhill.

SMHI lovade sol och 14+


Chuck Norris mustach och jag.


Mörköfärjan.


Gnesta. Södertörns pärla.

Härjad Matte i Tumba.

Skändad Mollo.
Tack grabbar för en strålande runda. Inatt kommer jag somna gott. Men först ska det ploppas vin.

7 kommentarer:

Fikasvettot sa...

Imponerande! När jag blir stor vill jag bli lika snabb som dig!

mattel sa...

idag kändes det att jag inte har hojat något längre pass i år, alls..

bra kränkarpass helt enkelt. :)

Johan Mölleborn sa...

Helt klart bra kränkpass. Det är ju löjligt vad nöjd man blir när man hänger med hela vägen. Det var bra drag idag. Såna här rundor ger hår på bröstet. :)

Traveller sa...

Haha Mollo! Du ser ut som en spanjor eller något annat sydländskt på sista bilden. Mycket bra bild, den måste du spara till familjealbumet :-)

/schture

Nypan sa...

Fin bana, inte fint väder.
PÅ sommaren med lätt cykel och ben som inte är dubbelpunkterade kan det nog vara rätt skojigt att cykla den banan.
Starkt kört av er grupp. Riktigt fort.

Tobbe Arnesson sa...

Gnestabilden är episk! :D

Randonörd sa...

Inga kompisar?
Inga kompislappar ...
Ni såg ut som grisar !
Nästa vecka kör jag med kompislappar, häng på kompisar.