Premiärsprätt på räsern.

Solsken och tvåsiffriga plusgrader. Fick panik och stack tidigare från jobbet. På vägen hem såg jag att vägarna hade sopats. Epic winning! Två snabba espresso och sen iväg på en kort runda i området. När jag sprätte omkring så träffade jag en av grannarna som var ute och rastade sin Corvette, han såg också rätt nöjd ut.

Dagen till ära krängde jag på mig Conti-dressen. De nya hjulen var ju ändå klädda med Conti GP 24 så jag kunde lika gärna matcha gubbkroppen i samma färger. 7 kilo räserhoj var en ruskig skillnad mot pendlarcrossen. Jag blir lika förvånad varje år. Hojen funkade i alla fall som den skulle och kan checkas av inför helgens 40-milare. Nu ska jag fortsätta kvällen med ett glas chianti på altanen.

Nöjd gubbe i Conti-pyjamas.

Nöjda hjul i Conti-pyjamas.
/J

9 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Ser ju riktigt proffsigt ut med såna där kläder... Sånt som en annan inte förtjänar :oD

Funderar på att dra tidigare i morgon och premiärköra min Cannondale... Bra idé, det ska jag nog göra..

Niklas Instedt sa...

Vad ska man säga? Härligt!

Patrik Skolling Möller sa...

Härligt ! Hur var hjulen då ?

Jag vet exakt var du tog bilden. Du har en grässlänt till vänster om dig. :)

-Skogling

N sa...

Wow, vad lätt och vältränad du ser ut. Du lär flyga fram på hojen den här säsongen.
Enjoy your wine!

Stefan sa...

Någonstans under det allt där svarta finns en ådrig vad *myser*

Nypan sa...

Klubbkläderna är snyggare.
Visst har man längtat lite efter räser-fräser? Man skrattar liksom från första tramptaget :-)
Lycka till på lördag.
/N

Lars sa...

Var det inte Citec hjul på den hojen? Inte bra eller bara sugen på något annat?

Johan Mölleborn sa...

Jo det var Citechjul från början, de var riktigt bra men de har för få ekrar för långcykling. Jag vill ha 32 ekrar så man kan rikta hjulen om en eker skulle gå av.
/J

Bjorre sa...

Tycker som Nypan, klubbkläderna är snyggare än den där pyjamasen...