Min grabb, dirtaren.

Idag var jag och Viktor på Gulsippans bike park. Viktor var där i veckan och har tjatat om att åka dit igen sen dess. För att vara 5 år så har han helt klart dirt-skills. Snart hänger han med på breveterna också. Stolta pappan måste bara visa en liten filmsnutt från dagens dirtande.Imorgon är det dags för Tumbas 40-milare så jag håller på att ladda GPSen och packar slangar, Runekakor, reflexväxt och lampor. Mer om det på Twitter och FB imorgon.
/J

Kommentarer

Vad skall man säga. UNDERBART !

-Skogling
Han tyckte det var så grymt kul. Vi ska dit på lördag igen, antagligen på söndag också. :D
mattel sa…
En gång till pappa.. igen, igen, igen.. :)
Atle blev mäkta impad och vill oxå nu.. Var ligger den där?

Sen sa jag att du hette Johan och visade loggan på din blogg eftersom han trodde att jag menade Nissen och då fick jag frågan om du är död.

Ser du så sliten ut där???
Isabel sa…
Hojta till när ni ska dit så kanske vi också kan komma!
Den ligger i Hässelby, Backlura. Vid Blomsterkungsvägen. Har Atle sett bilderna från LEL? ;)

Vi kanske kan ses på Lördag Isa?
/J