Slut på påskfettandet.

Idag började det mödosamma arbetet att gnaga bort påskfettet. Jag satte nog världsrekord i godisätning varje dag under helgen. Det var bara långfredan som jag skötte mig, men det tog jag igen med råge de andra dagarna. Att tro att man går ner i vikt av långcykling är att ljuga för sig själv. Man drar igång ett hungersug som aldrig lägger sig. I mitt fall går hungersuget och vinsuget på samma kanal så där blir det win-win för fettcellerna.

Jag hade storslagna planer på att gå upp tidigt och cykla Mälaren runt idag, men jag var mer sugen på att sova ut och spendera förmiddan med familjen. Efter lunchen stack jag ut på en kortare runda runt till Bålsta och tillbaks. Motvind och pollenchock hela vägen ut. På hemvägen sms:ade jag Linda att jag kunde korta av rundan om hon förberedde rosé och vitlöksbröd på altanen. Så fick det bli. Snabbaste vägen hem. 7 mil fick räcka idag. Fettförbränningen får börja imorgon istället.Gubbe i motvind.

På tal om stock.

Fotar med knäna.

Rosé för återhämtningen./J

7 kommentarer:

Nypan sa...

Påsken är en tid för återhämtning av både själ och kropp.
Själv har jag inte cyklat en meter sen 40 milaren, men känner mig rätt glad ändå :-)
Fast hade du ringt imorse, kanske jag hade hängt med.
BTW: Till skillnad från dig, så klär jag i lite medelålders övervikt.
/N

Johan Mölleborn sa...

Jag tänkte ringa först men sen drog det ut på tiden och när jag väl stack ut så gick det så snabbt. :)
Några extrakilon är ju ok. Men just nu har jag ca 50 kilo för mycket bara rund magen!

Inte så långt kvar till er fåniga resa nu...
/J

Tony sa...

Då är du uppe i 53-54 kg nu då ;-)
Tony Invalido

Traveller sa...

Bra återhämtning! ;-)

/nils

mattel sa...

vad är det för hjälm du har numera? sponskruka?

känner igen allt det andra, vågar inte ens kliva upp på vågen.. bara hoppas att dagens runda dödade min snoriga näsa och att jag kan komma iväg på morgonturer i veckan.

pendla på.. :)

Johan Mölleborn sa...

Det är den nya Contikrukan. En Limar 777. Sitter riktigt bra och ser nog bättre ut i verkligheten än vad den gör på bild, hoppas jag. :D
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Härligt!

Snygg sista bild. :)