Blåsigt värre i Bro-Bålsta.

Morsan var snäll och tog ungarna några timmar så jag kunde cykla idag. För att slippa uppleva för mycket nytt så tog jag vägen förbi Lilla Paris och Bålsta som så många gånger tidigare men sen överraskade jag med att svänga ut mot Skokloster och ta ett varv där. Det blåste satan hela vägen. Ibland från sidan, ibland bakifrån och ibland rätt i nyllet. Men solen sken och allt kändes riktigt prima ändå.

Mellan Kungsängen och Bro mötte jag flera stora Fredrikshof-klungor. Jag vinkade och försökte se extra läcker ut, tror jag lyckades faktiskt. Riktigt att se så mycket folk ute!

11 blåsiga mil blev det idag. 30 mil mindre än de stackarna som kör Täbys 40-milare, och det är jag rätt glad för..

Tack för hjälpen Mamma!

Svänger väl vänster då.
Skokloster bjuder på finvägar.
På väg hem.
DÖDSVIND!
Det här sabbar ju SNITTET!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fredrikshof från Stäket körde samma runda som du gjorde, enda undantaget var att vi fikade i Tallbo.

Marcus sa...

Vadå stackarna? Det var ju en riktig guldtur med älg, motvind, motorburen ungdom och medvind på vägen hem.