20 härliga mil runt Mälaren.

Vaknade vid 05 med världens huvudvärk och gammal spritfylla i munnen. Lördagens svensexa fanns fortfarande kvar i systemet. Gick upp och drack 1 liter vatten med High 5 zero och försökte sova en timme till. Ipren, tandborstning, reinkarnation.

Sen hoppade jag upp på cykeln och trampade iväg till Nypan. Nästa stopp Aspudden där Viktor väntade. Nypan och Vic var stiliga i KBCK-tröjor medans jag fick skämmas i en röd Rapha eftersom den andra hittades på golvet, otvättad med en doft av get.

Milen rullade på i ett nafs och efter en stund var vi redan i Strängnäs. Vi åt en glass och fyllde flaskorna, sen rullade vi vidare. Nypan tog en monsterförning innan Enköping och jag fick tid att tänka på Mille Miglia och livet och vart jag hade glömt de där blommorna jag köpte till Linda kvällen innan.

Några snurr senare var vi hemma igen. Linda var upptagen med annat och Viktor var hos en kompis så jag och Lisa passade på att se de sista milen på dagens Giro-etapp. Båda somnade.

Tack för en strålande dag! Det här får vi göra om. Förhoppningsvis slipper vi Tille då också..

4 kommentarer:

Nypan sa...

Köttigt reportage minsann!
Och det går lika bra med maskrosor eftersom det är tanken som räknas.
Men vart var Tilel idag?
Nåväl, bra runda var det ändå.

Fikasvettot sa...

Ahhh "Riddarfjärden Runt XL".

Jag har inga positiva minnen av den turen. Trots att det var mörkt.

Stefan sa...

Imponerande! Dricker jag två glas vin måste jag be grannen ta köksknivarna så att jag inte försöker ta livet av mig dagen efter.

Tille sa...

Bajskorvar.