Lantlig idyll innan frukost.

Med sånt här väder är det omöjligt att köra kortaste vägen till jobbet. Idag förgyllde jag Ekeröbornas morgon med en sväng dit ut. Varje gång jag kommer ut dit slås jag av hur mulligt det är på den lilla sträckan förbi FRA, stället där de läser folks tankar och försöker radiostyra oss med laserstrålar. En liten klick av lantlig idyll precis utanför storstan. En riktigt bra start på dagen. Och helt gratis, förutom det att FRA länsar dig på tankar och minnen för framtida förhör. Foliehatt rekomenderas!

Min vad har knakat och härjat lite sista tiden men idag kändes det nog lite bättre. Eller så var det bara för att jag inte tog i ordentligt. Jag får köra några testrundor i helgen och se hur det känns. Det är ju bara en vecka kvar till årets första 60-milare.

Nu ska jag dricka kaffe. Mors! 

3 kommentarer:

Tille sa...

Det gick finfint att köra kortaste vägen, men viktigare: Varför får inte jag följa med när du ändå cyklar hemma hos mig?

Anonym sa...

Jag har alltid aluminium folie under hjälmen när jag cyklar förbi FRA. Det har jag efter du tipsat om det.

/Ari

mangejl sa...

Du tänker för mycket.