Finrunda innan jobbet.

Kände mig lite extra pepp när jag ställde väckarklockan igår så i morse rasslade den igång 04:20. Upp och hoppa som en loppa och iväg på cykeln mot jobbet, med en liten omväg förbi Bålsta, Sigtuna, Märsta och till sist Solna. Det var lugnt och fint och tempen låg fint på 10 grader. Det är rätt läckert att vara uppe med tuppen och se hur allt vaknar till liv. Efter Märsta blev jag omkörd av en starking på en Merida-cross. Snabbt som en vessla hoppade jag in på hans rulle och susade med i bra fart. Tyvärr tappade jag honom vid ett vägbygge.

Efter 11 mil och strax under 4 timmar var jag på kontoret, duschade, åt en banan och kände mig duktig för en sekund. Sen märkte jag att vi hade bytt platser så jag fick packa ner dator och skärmar och fan och hans moster och börja om från början på en ny plats. På hemvägen ska jag sladda förbi LB och förbereda Hanna på att vi dimper in på after-bike på lördag.

8 kommentarer:

Bjorre sa...

Men säg till nästa gång då... :)

Anonym sa...

Inga stockbilder :(

bo sa...

imponerad. Själv fullt sjå orka gå till bilen på morgonen!

Anonym sa...

Inga getbilder?

Johan Mölleborn sa...

Bjorre, nästa gång Bjorre, nästa gång.

Tack Bo. Man får passa på när man har tid och energi.

Anonym, det finns en dagsfärsk getbild på KBCK-bloggen. Enjoy!

Anonym sa...

Bild 3 o 4 är välkända, beroende på vilken status kroppen har när man befinner sig på detta platser kan det var rena himmelriket eller helvetet. Det är ju några småknixar att besegra. För mig ser jag ju slutet då jag bor i Märsta :-)

//Borka

Anonym sa...

"detta" hmmmmmm hur var det nu var det t som kom före s eller tvärtom.....

//Borka

Anonym sa...

"detta" hmmmmm hur var det nu, kom t före s i alfabetet..... btw hälsa brorsan :-)

//Borka