Kvällsjobbar kartor.

De senaste kvällarna har jag roat mig med att kontrollera och korrigera GPS-filerna för 1001 Miglia. Det är ett riktigt pillgöra men förhoppningsvis betalar det sig i slutändan när man slipper köra fel eller märker att rutten var feldragen. Det var ganska mycket lösa ändar och fel så till slut gick jag ett steg längre och bestämde mig för att rita om banan helt i Bikeroutetoaster. En uppgift som passar min bokstavskombination ganska bra. Vi kommer ha de bästa GPS-filerna i hela VÄRLDEN!

6 kommentarer:

Nypan sa...

Skönt att någon gör det så slipper jag bekymra mig :-)
Det ska bli mycket spännande att se om dom går att ladda över till 800:an sen.

Johan Mölleborn sa...

Jag kommer optimera dom för 800:an. Jag har fått en släng av mitt tvångsbeteende igen så då är det bara att segla med. :D
Tänkte dela upp rutten i 3 delar så man kan resetta GPS:en för varje del.
Blir nog klar i veckan.
/J

NLC sa...

Hur långa "courses" klarar 800:an av? Min 500 brukar krascha efter ca 4-5 kilometer om rutten är längre än 10 mil...

BTW 3 delar = 3 etapper ;-) ?

Johan Mölleborn sa...

Jag vet faktiskt inte. Men den tar bara 10 filer. Det här är 19 filer.

Man kan trimma ner antalet punkter. Då ska det gå att klämma in längre rutter.

Vi kommer nog köra det som 3 etapper. Ca 55 mil per etapp med 2-3 timmars sömn mellan.

Fikasvettot sa...

Oh no! Nu kommer rutten att gå via Grytgöl

NLC sa...

+160 mil på 3 dagar, reeespect. Lite avundsjuk man blir...