Vecka 2 i exelarket. Styrkevecka!

Den här veckan är det styrka som gäller så idag bjöd jag mig själv på en fin stund med lågkadensare i snickerboa. Jag körde 10 stycken 2 minutare på 300 watt med 50 i kadens. Det var alldeles lagom för idag. Resten av veckan bjuds det på 30-sekunders maxspurtar och lite mer lågkadens. Jag har nån trist trötthet i kroppen som med lite otur kan utvecklas till förkylning/ebola/digerdöd. Jag håller tummarna för att det bara är en släng av latmasken.

9 kommentarer:

Tille sa...

Jag testade 2*20 tröskel idag. Det gick fan inte. Helt omöjligt.

Niklas Källström sa...

Själv nöjde jag mig med enkel jobbpendling.

Johan Mölleborn sa...

Det är verkligen tufft att hitta tillbaka på Monarken efter en sommar med "vanlig" cykling.

Jobbpendling är mulligt det med men idag orkade jag verkligen inte. Får se hur mycket sånt det blir när snön kommer.
/J

Stefan sa...

Lägger du alltså på 6kp i 2 minuterx10?

Johan Mölleborn sa...

Japp. Jag ska nog höja lite grann till nästa gång. Det verkar vara lagom att köra samma watt som man kör 4x4 på.
/J

Anonym sa...

Excelarket, är det samma sak som ett TRÄNINGSPROGRAM som han den där tuffa killen i Falun kör med?

Obs! Anonym

Johan Mölleborn sa...

Alla tuffingar kör med Exelark som TRÄNINGSPROGRAM i år. Det är det nya fräscha.

Tom sa...

Kör utan träningsprogram. Det är tuffast.

Nypan sa...

Lyssnar du på Tove Styrke under dom här veckorna?