Fap fap fap..cry..moan..fap..fap..

När vintermörkret känns för trist så får man plocka fram de finaste sommarminnena och göra en inre resa. Idag reste jag tillbaka till Italien och återupplevde jag Stelvio som jag körde i somras. Det blev nästan så mulligt som jag mindes det. Det enda som skiljde mot the real thing var att den friska alpluften var utbytt mot 2 fläktar som blåste instängd radhusluft på mig. Hur gjorde jag då? Jo jag vred upp Monarken på 6kp och höll 45 i kadens i 30 minuter. Sen rullade jag som en stenbumling nerför bergssidan hela vägen till köket där jag åt ett lass pannkakor. Imorgon ska jag återuppleva min egen födsel. Bilder kommer...

4 kommentarer:

Uppenbarligen... sa...

Bilder på återfödelse får du gärna behålla för dig själv. Känns som om det kan bli en slabbig historia ;-)

Anonym sa...

Jag har en bild uppifrån Passo Stelvio som bakgrund i mobilen. Blir påmind om min tripp, Kiel- Florens via Valkenburg, i somras flera ggr varje dag. Ja jag cyklade.

Johan Mölleborn sa...

Oj det lät som en riktigt härlig cykling!

trirobban sa...

Det måste sykas i bland inför nästa år. Jag tror säkert att dina watt stämmer.Ser att din nivå stiger från förra året. Har börjat att köra mer intervaller förra året det är intervaller som gäller.Kör ett bra program. Kolla hemsida.

http://www.training4cyclists.com/

Trirobban