Flåsettor och trasiga ben i förorten.

Igår testade jag Micke S flåsettor. Uppladdningen var som vanligt OPTIMAL. Först två riktigt hårda Monarkpass, gymträning och sen ett hårt benpass dagen innan. Som grädde på moset körde jag på samma effekt som Micke, hur tänkte jag där? Det tog bara fem intervaller innan jag brann upp helt. Benen kändes som öppna sår och kroppen ville verkligen inte fortsätta. Men skam den som ger sig. Jag tog mig i kragen och avslutade med fem sittande maxspurtar istället. Sen var det klart. Kort och effektivt. Dundrande huvudvärk och bultande tinningar. Idag blir det lite gym och förhoppningsvis ett kortare Monarkpass sen blir det vila på lördag då jag ska knalla runt på Sportmässan i Jönköping.
Gahh!! Flåsettorna gör KAOS med mig!

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Vafaaan.... Blev det mässa?? Lite sent att meddela Mirja det nu, då kan jag säkert stanna kvar i JKPG för all framtid...

Får gå ner i källaren på lunchen och smiska mig asketiskt istället...

Johan Mölleborn sa...

Asketiskt smiskande är inte fy skam det heller..

Fredrik sa...

ha ha, samma effekt som Micke :)

mattel sa...

märkligt hur en minut bara blir längre och lääängre.. :)

Johan Mölleborn sa...

Och hur de 30 sekunderna vila bara blir kortare och kortare... :D

Anonym sa...

kort minut, http://vimeo.com/30574825