Jag har knäckebröd i mina byxor!

Körde väl lite ben på gymmet igår. Benspark, bencurl, benpress, utfall och sissy squats. 3-4 set på varje och så tungt som möjligt. Ett rejält pass med maghjulet dan innan det och succén var given. Idag är det total kaos i bål och ben. Var till och med tvungen att ta en Ipren imorse. Livet leker med andra ord. Imorgon blir det ett lugnt distanspass med Matte. Men innan dess ska jag hinna dricka mig lycklig på vin också. Trevlig helg!


/J

6 kommentarer:

Tille sa...

Ich habe Sauerkraut in meine Lederhosen.

Bob sa...

Har du något tips på vin, Bordeux eller Rhone? Bordeux-blends från Bolgheri går också hem.

Johan Mölleborn sa...

Jag är rätt kass på franska viner. Tjattonöff de papp funkar ju alltid. Om du gillar Bolgheri så kan jag rekomendera Mediterra från Poggio al Tesoro. Den största delen av druvorna kommer från Bolgheri. Annars finns det jävligt läckra Super Tuscans från bland annat Mazzei. Tex Serrata Belguardo eller Siepi.
/J

Bob sa...

Tack, de måste jag testa.
Har druckit Gajas Cà Marcanda, Promis och Magari. Le Serre Nouve provade jag när vi var där och cyklade. Fantastiskt goda.

Johan Mölleborn sa...

De såg smarriga ut. Jag drack en del Bolgheri-viner i somras men jag kommer tyvärr inte ihåg vilka. Det var rätt bra omsättning på vinet när vi var i Italien... :D

Bob sa...

Härligt! Vi bodde i Castagneto Carducci på semester för många år sedan och det var då jag fick upp ögonen för dessa viner.

Du får köra en "Veckans vintips" på din blogg.