Mina finfina styrke-tvåor.

Styrkevecka igen och dags för mina härliga styrketvåor. 2 minuter på 300 watt och 50 kadens sen en härlig höjning till 100 kadens och 600 watt de sista 10 sekunderna. På fyrorna kör jag vanligtvis på 320 watt så ni vet hur ni ska ställa in Monarkarna. 3 minuter vila mellan intervallerna och upprepa 10 gånger. Mina så vanligtvis dansanta ben hade ingen vidare spänst när jag tjolahoppsanstudsade in i duschen efteråt.

Bit ihop nu gubbe, bara 3 kvar!

Imorgon ska jag brottas med en järv, naken och insmord i leverpastej. Bilder kommer på bloggen.
/J

5 kommentarer:

Stefan sa...

Pga av tjänsteresa kan jag inte följa mitt TRÄNINGSSCHEMA, så jag ska nog kopiera ditt monarkpass fast på 8 kp då för jag är mer pro. Ja så får det bli.

Johan Mölleborn sa...

Men jag ska bygga Lego OCH cykla MONARK! Snacka om PRO!!

Bjorre sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha det du och din monark.

Trirobban sa...

Monarks 300 wattare, är ingenting mot tacx. Tacx känns mycket jobbigare. Kör du verkligen på rätt watt, det kanske bara är 250 watt.

Trirobban

Johan Mölleborn sa...

Jag har räknat varje watt för sig och vägt dem på en krönt våg. Hoppas verkligen att det stämmer. Annars har jag gjort allt i ONÖDAN!!
;)