Passo Gavia.Efter en Runekaka till lunch stack jag iväg till Santa Caterina där Gavia startar ifrån. I tredje svängen lyckades jag riva upp däcket när jag skulle luta cykeln mot en mur för att pinka. Hålet var för stort för att laga med silvertejp så det var bara att åka tillbaks till hotellet och byta hjul. Efter en timme var jag tillbaka igen och den här gången gick det bättre. Vägen och utsikten var helt fantastisk. På toppen fanns ett mulligt fik men jag var svårt sugen på öl så jag rullade snabbt ner till Bormio igen. Nu sitter jag på Linate och väntar på familjen. Sen åker vi till Toscana. Ciao!

7 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Tråkigt nöjd du ser ut :oD

Patrik Skolling Möller sa...

Vad var det för mur ?

+1 på Johan A. :)

Niklas Instedt sa...

Lycklig kille, verkar det som.
/Nicco

Anonym sa...

Sluta le så där fånigt! ;-)

Ha det gôtt på semestern!

Randonörd sa...

Snart skall jag ta vinterpendlaren och cykla hem.
Det är lika roligt som i Alperna, -eller ?

Richard sa...

Ser ut som en kanonbra början på en skön semester :)

Bjorre sa...

Upprörande!