New tires on the block.

Min cykel kändes inte så fort igår. Jag klurade på om det berodde på pollen, världsekonomin eller solstormar. Så efter en hel natts grubblerier kom jag på att det var däcken det var fel på. De däcken jag hade var helsvarta, och det jag verkligen behövde var däck med ljusa däcksidor. När jag fräste förbi Alviks cykel idag för att snacka lite strunt med Markus så pratade han sig varm om Bontragers nya däck. Döm om min förvåning när de fanns just med ljusa däcksidor. Nu är de monterade och klara och jag har fyllt min semesterfeta kropp med mozarella och vin. Imorgon blir det premiär med Matte. Jag räknar med att däcken täcker upp för min miserabla form.


Om man kisar så ser det ut som FMB tuber.


/J

8 kommentarer:

Öijer sa...

Men shit! Har du gått och köpt FMB eller Dugast-tuber?

Johan Mölleborn sa...

Kisar du? :D

Anonym sa...

Fin cykel med fina hjul! Kör du med slang på notubes- fälgarna?

Björn

Johan Mölleborn sa...

Tack.
Jag kör med slang. Borde väl kolla vad som finns för slanglöst också men har inte orkat det än.
/J

Tille sa...

Om man är blind ser det ut som GP4000s.

Markus Lindholm sa...

komihåg att du bara får cykla i sol nu.

Tri Peter sa...

Dags att klippa gräset?

Johan Mölleborn sa...

Ha ha. Det gjorde jag igår faktiskt.