Bormio och Mortirolo.I fredags satte jag mig i bilen och körde mer eller mindre non-stop till Bormio. I förmiddags checkade jag in på hotellet och åkte direkt till foten av Mortirolo. Benen var lite slaka 200 mil i bil men kom igång efter ett tag. Backen var riktigt tuff. Smalt brant och allmänt jävligt. Imorgon blir det Stelvio. Den tog jag med bil idag. Herre jösses vilken backe! Ni sitter jag på en pub och testar deras lokala Stelvio-öl och känner mig riktigt nöjd med starten på semestern. Chiao!

5 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Alp- och serpentinbilder borde vara förbjudet att lägga ut och speciellt på den här bloggen ;) Ha en riktigt skön semester å njut av bergen Johan.

//N

Patrik Skolling Möller sa...

Bla, bla, bla...

Richard sa...

Alltså...det ser huuur mulligt ut som helst.

Nypan sa...

Jag är inte avundsjuk faktiskt.
Rätt skönt hemma just nu. Idag blåser det, är grått och regnet hänger i luften. Dessutom är det allmänt tråkigt.

Amir sa...

Jag är inte alls avis. Ha det riktigt skönt och cykla för mig med!