Tillbaka på kammaren.

Idag snuvades Bålsta på en chans till ett halleluja-moment. Jag hade tänkt hänga med på BCKs träning men när det började snöa så tappade jag suget. Istället klämde jag av en timme på Monarken. Det var precis lika kul som jag mindes det men nu i efterhand så kändes en timme lite för kort. Jag får ta det här som en smakportion. Nästa gång blir det världsrekord och nakenbilder. Det lovar jag.

/J

5 kommentarer:

mattel sa...

mmm.. mr tease!! :)

visst är det härligt att damma av intervallsadeln?

Johan Mölleborn sa...

Det var faktiskt rätt härligt. Kommer nog köra imorgon också. Kan nog vara bra att fräsa av några fyror då och då.
/J

Anonym sa...

jaha, är du vek eller? En annan bangar inte för lite "vinterstorm" ;-)

Hoven

N sa...

Äntligen! Nakenchock OCH världsrekord.
Är det "Naken-Mollo" som gäller sen?

Niklas Källström sa...

Det kommer bli en del pass på kammaren för mig också nu fram till VR. Börjar dock lite lugnt nu med att väcka den här infektions-kroppen till liv med jobbpendling i dagarna två.