Oj vilken pissig dag. Och värre ska det bli..

Jag kände redan när jag vaknade att det här skulle bli en sur dag. Jag var trött, tung och inte alls sugen på att cykla egentligen. Men nu när Leo har kommit upp från Göteborg så fick jag bita ihop och köra ändå. Det spöregnade hela vägen ut till Bålsta där vi skulle starta. Vi blev 7 pers totalt, om man räknar mig som en hel människa. Det tog inte så lång tid innan Pontus släppte och körde sitt eget tempo. Motvinden och hans kompis kantvinden gjorde sitt bästa för att kränka oss. Efter ett tag slutade det regna och solen kikade fram. Men det gjorde inget för mitt humör.

Jag var trött, fet, sur och satt obekvämt på cykeln. Benen kändes strypta och det var nog nåt mer fel som jag har glömt. Hur som helst. Jag fick slita för att hänga med och bestämde mig för att hoppa av när de andra skulle köra ett varv till på Grillbyvägen. Jag passade istället på att bjuda Skolsta på lite bara ben och tighta gluteus innan jag stack hemåt. På vägen träffade jag Pontus igen som hade kört varvet själv. Vi surrade utmed vägen till Bålsta innan vi skiljdes åt.

Det blev som sagt ingen höjdarrunda för mig idag. Som lök på laxen har Linda bestämt att vi ska åka till IKEA när jag har skrivit färdigt det här. Det blir svårt att inte dricka vin ikväll...

/J

9 kommentarer:

Magnus Olander sa...

Aj aj! Tråkigt att det inte blev bra idag. Igår var det bra drag i kedjan, men vinden var tung. Jag var väl vara lite glad att jag inte kunde vara med idag ;-)

Markus Lindholm sa...

Jag cyklade inte alls idag, åkte direkt till Ikea istället.

Johan Mölleborn sa...

Ibland är det bra att få lite spö. Efter 60-milaren nästa helg så blir det ordning och reda.
/J

Anonym sa...

Kan man inte shoppa IKEA-prylar på nätet? Då kunde det ju göras tillsammans med kompisen BIB!

Johan Mölleborn sa...

Det blev Mio. Linda är så slug så hon släpade med mig dit när hon visste att jag inte orkade göra motstånd. Så nu har vi köpt ny soffa också..

N sa...

Hur mycket vin blev det, då? Kommer du ihåg det?

Johan Mölleborn sa...

Det blev precis lagom så benen slutade grina.

Anonym sa...

Man kan ju undra vad brorsan din drack, så som han sprätte i vinden :-)

/Pilen

Anonym sa...

Håller med, brorsan Calle en stark f-n.

Hoven